Učitelji u humanitarnoj akciji za Anu Ritu Puljić

IMG-6e889112888137374d3f4ef29ceebffc-V

Proteklih mjesec dana na području Bosne i Hercegovine pokrenut je niz humanitarnih akcija za Anu Ritu Puljić koja boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije, koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru. Ana Rita sada ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100 000 eura. Ona ih godišnje treba primiti barem pet. Njezini roditelji nisu u mogućnosti osigurati novčana sredstva za liječenje te svoju nadu polažu u dobre ljude koji bi mogli pomoći te na taj način djevojčici ispunili jedinu želju a to je da ‘zapleše sa svojim prijateljicama’.

Na svečanoj proslavi Dana Učitelja održanoj 4. listopada. 2017. godine u hotelu Mepas u Mostaru koja je okupila brojne članove Sindikata i njihove goste učitelji potaknuti teškim zdravstvenim stanjem djevojčice Ane Rite Puljić su se odlučili udružiti i dati svoj skromni doprinos te pomoći u liječenju teško oboljele djevojčice. U samo jednom satu prikupljeno je 711KM, a prikupljeni novac predan je obitelji djevojčice. Sindikat učitelja HNŽ-a zahvaljuje svima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju.

Vašu donaciju za Anu Ritu Puljić možete uplatiti i na račun otvoren u UniCredit Bank d.d.:

Primatelj: Ana Rita Puljić, Rotimlja bb, 88368 Stolac, BiH
Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj: 40540543001

Uplate za inozemstvo
Marija Puljić
BA 393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Pomoć možete donirati i putem humanitarnoga broja:
HT Eronet 092 890 858
BH Telecom 090 291 083

Pomozimo joj zajedno u ostvarenju njezina sna.