ENERGY – loyalty card

MRG_9783

Sindikat učitelja HNŽ-a i Tvrtka Energy Commerce d.o.o Mostar potpisali su sporazum o suradnji u kojem su svim članovima sindikata učitelja ponuđene brojne pogodnosti koje mogu iskoristiti.

Zahvaljujući stalnim poboljšanjima u poslovanju, unaprjeđivanju kvalitete sukladno europskim standardima, te pristupom tržištu i udovoljavanju potrebama kupaca, Energy commerce d.o.o. sada čini cjeloviti servisni kompleks u kojem korisnike očekuju dvije najmodernije benzinske crpke na području grada Mostara i Rodoča sa svim vrstama kvalitetnog goriva, tehnički pregled i osiguranje vozila, veleprodaja robe široke potrošnje, dva caffe bar-a, i dvije samouslužne autopraonice.

ENERGY LOYALTY CARD?

ŠTO JE ENERGY LOYALTY CARD?

Energy Loyalty card je program nagrađivanja vjernosti kupaca u kojima se svaka od vaših kupnji nagrađuje.

KAKO MOŽETE DOBITI ENERGY LOYALTY CARD?

Članom Energy Loyalty kluba postajete na jednostavan način i bez previše izdvojenog vremena. Potrebno je u jednoj od Energy benzinski crpki zatražiti karticu. Kartica je raspoloživa za upotrebu odmah po preuzimanju, te ste spremni za ostvarivanje pogodnosti koje ona nosi pri svakoj kupnji.

KAKO SKUPLJATI BODOVE?

Obavite kupovinu, pokažite na blagajni vašu karticu, bodovi će se dodati na vašu karticu.

KAKO ISKORISTITI BODOVE I OSTALE POGODNOSTI?

Pokažite vašu karticu, odredite koliko bodova želite iskoristiti, blagajnik/blagajnica će provući karticu, plaćate umanjeni iznos računa za broj iskorištenih bodova

GDJE MOGU KORISTITI SVOJU ENERGY LOYALTY KARTICU?

Energy Commerce Mostar, Dubrovačka b.b., 88000 Mostar Energy Commerce Rodoč, Rodoč b.b., 88000 Mostar

PLAĆA LI SE KARTICA I ČLANSTVO?

Kartica, članstvo i korištenje su potpuno besplatni i bez dodatnih ili skrivenih obveza, na Vama je samo da uživate u pogodnostima.

Energy Commerce d.o.o. Mostar

Energy loyalty kartica