Sindikat učitelja

www.sindikatuciteljahnz.org


Čestitke povodom Dana učitelja

Plakatzadanucitelja

U povodu Svjetskoga dana učitelja svim prosvjetnim djelatnicima naše županije čestitke su uputili dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ,  i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNž, dr. sc. Rašid Hadžović, u kojima stoji:

e00deb6a38fec74043a7

„Poštovani učitelji, nastavnici i profesori – drage kolege!

Svakoga 5. listopada obilježavamo Svjetski dan učitelja. Taj dan prigoda je izraziti Vam zahvalnost i poštovanje na trudu i znanju koje prenosite na našu djecu vodeći ih do novih vrijednih životnih spoznaja, te iznova naglasiti značaj vašega poziva i utjecaja na razvitak društva u cjelini.

Poznajući vašu ljubav i entuzijazam u radu i odgoju naše djece i mladih, uvjeren sam u to kako ćete i ubuduće, unatoč brojnim izazovima, neumorno doprinositi kvalitetu odgojno-obrazovnog sustava u čemu ćete imati moju i potporu Vlade HNŽ.

Budite ponosi na poziv kojega ste izabrali, nastavite obrazovati, odgajati i pratiti našu djecu i mlade na njihovu životnom putu kako bi sutra bili spremni preuzeti odgovornost za budućnost našega društva.

Neka Vam je sretan vaš Dan!“, istaknuo je dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ.

IMG_8809

„Svim prosvjetnim radnicima želim čestitati Svjetski dan učitelja, uz veliko uvažavanje njihove časne profesije.

Hvala Vam na nesebičnom prenošenju znanja našim učenicima, uloženom trudu i zalaganju, kao i na vrijednom timskom radu sa Ministarstvom tokom proteklih godina, a sve u cilju unaprjeđenja kvalitete obrazovanja i poboljšanja uslova za odvijanje odgojno-obrazovnog procesa.

Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK će nastaviti raditi na promociji i što značajnijem uvažavanju nastavničkog zvanja u društvu, te na modernizaciji sistema obrazovanja“.

Izvor: http://vlada-hnz-k.ba/

izvor: http://www.monkshnk.gov.ba

Komentari su zatvoreni.